Skaplig utsikt

Bland alla lyxvillor som man ser när man promenerar ute på Cap Ferrat så passerade vi i måndags ett hus som hade en helt ok utsikt från sin terrass.IMG_5710IMG_5711

Ikväll blir det Cannes och Bâoli! Trevlig helg!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

2 Responses to Skaplig utsikt

 1. Mie says:

  hej, har följt din blogg ett tag och gillar den verkligen, fina bilder och fina tips. Nu till några frågor; om man bor i Nice och vill spendera en dag på Cap Ferrat vad är du bästa sättet att att ta sig dit.Skall man ta bilen eller är det bättre att att åka kommunalt eller taxi? Tack för fin inspiration.

  • Josephine says:

   Hej Mie!
   Så jättekul att du följer bloggen och gillar den!
   Cap Ferrat är underbart! Så det är absolut en bra idé att spendera dagen där. Det finns lite olika alternativ att ta sig dit.
   Vill man längst ut på cappen, till t ex grand hotel, så är det nog lättast med bil/taxi (det går inte att komma dit kommunalt).
   Men det man kan göra är t ex att ta tåget från Nice, antingen till Villefranche eller Beaulieu, och sen promenera därifrån. Fast då ska man vara beredd att gå, för det är en ganska bra bit, bara till Saint-Jean-Cap-Ferrat tar det ett tag att gå. Dock är det ett oroligt vackert promenadstråk :) så det är inte särskilt jobbigt.
   Man kan även ta en buss från Nice till Saint-Jean-Cap-Ferrat. Och om man då vill vidare längst ut så är det inte särskilt långt därifrån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>