Midsommarhelgen

Åh vilken underbar helg det har varit! I torsdags hade vi en härlig heldag på stranden i Theoule, med god långlunch. Midsommarafton spenderades på stranden i Cannes på dagen och med en jättegod middag på mamma och pappas terrass på kvällen. Igår åkte vi till Saint Tropez och var där hela dagen, där vi åt lunch på vårt favoritställe. Idag tar vi det rätt lugnt här i Nice – ska snart ner och slappa och läsa på stranden. Hoppas att ni har haft en härlig helg allihop!DSC_1032 DSC_1030

Bilder från helgen kommer

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>