Ironman

Idag har Ironman France pågått här i Nice. Vi stod och tittade på ett tag nere på promenaden tidigare idag – i hettan. Från balkongen kunde vi se dem springa där nere, senare när vi åt middag och heja-ropen hörs fortfarande. Jag blir verkligen otroligt imponerad av de som är med – vilken grej! De startade i morse vid 6:30 med att simma 3,8 km, följt av 180 km cykling. Därefter avslutar man med att springa en ”mara” på 4,22 mil.  Och som sagt, de är fortfarande folk ute och springer. Sjukt imponerande!ironman1  ironman3 ironman2

This entry was posted in Evenemang. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>