Underbara midsommar

Vi hade en helt underbar midsommar! Vädret var fantastiskt! Vi började med en mysig långfrukost tillsammans. Därefter gick jag och mamma till marknaden och handlade inför kvällens middag. Jag handlade även blommor till midsommarkransen som jag hade fått för mig att jag skulle göra. Vi lämnade allt hemma i lägenheten och gick sen direkt ner till stranden. Där blev det en god långlunch i skuggan och sol och bad.  1613121426

Hög koncentration – jag kämpar på med min krans..27

Det blev en jättegod midsommarmiddag. Vi började med sill – så klart. Gott! Därefter blev det en somrig fläskfilé med dillsås och grönsaker. Mums!DSC_0026DSC_1007DSC_10069DSC_1012DSC_0989DSC_1004

Jordgubbstårta såklart!

DSC_0027DSC_1003DSC_1016DSC_1043

Efter middagen gick vi ner på stan. Det var riktigt mycket folk ute, för midsommar sammanstrålade med franska ”fête de la musique” i år. Kul!

Tack för en jättetrevlig midsommar allihop!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>