Troppan

I lördags hade vi en härlig dag i Saint Tropez, som verkligen är en favorit till mig. Där är så klart som bäst under lågsäsongen, när det är lite lugnare. Vid den här tiden i juni tycker jag om att vara där, innan den riktiga turistsäsongen sätter igång (vilket även innebär fruktansvärda bilköer). Det jag framför allt gillar med Saint Tropez är den otroligt vackra omgivningen med det kuperade landskapet, alla vinfält, underbara utsikt och de små byarna i närheten som Gassin och Ramatuelle (kommer att skriva mer om dem i senare inlägg). Vi åkte till Saint Tropez direkt på morgonen så att vi kom dit tidigt på förmiddagen. Vi strosade runt bland de små gränderna, kollade butiker, shoppade lite, drack kaffe på en mysig uteservering och tog en runda på marknaden.1534

 Därefter åkte vi bort till stränderna och hade en helt underbar eftermiddag. Vädret var helt perfekt och vattnet var svalkande och skönt. Vi åt en riktig långlunch i skuggan på vårt favoritställe - Polynesie, dit återvänder vi ofta. Det är ett riktigt härligt ställe med väldigt god mat. Vi har hittills aldrig blivit besvikna. Även idag var maten underbar.DSC_0061 DSC_0063 DSC_0064 DSC_0065 DSC_0093 DSC_0108 DSC_0113 DSC_0118DSC_0134DSC_0141DSC_0121

Jag åt en fantastiskt god tonfisk.DSC_0132DSC_0167

Underbara Polynesie!

DSC_0163 DSC_0172 DSC_0183

Fina stranden i Saint Tropez – som vanligt fullt med båtar utanför

DSC_0192 DSC_0200 DSC_0208 DSC_0219 DSC_0224

Om det är någon som undrar var ni hittar Polynesie så är det stranden som ligger precis framför Nikki Beach.2

This entry was posted in Favoriter, Lunchtips. Bookmark the permalink.

One Response to Troppan

  1. Sara says:

    Åh det ser verkligen helt underbart ut! Dit vill jag verkligen åka! Har inte varit i st tropez.
    Tack för en härlig och inspirerande blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>