Dante

I går kväll kom mamma och pappa hit till Nice från Cannes. Först satt vi på vår balkong och tog ett glas vin sedan gick vi ner till restaurang Dante här precis där vi bor. Vi har hittat några riktigt bra restauranger här i vårt område, vilket är helt perfekt. Dante har vi besökt tidigare och då alltid varit väldigt nöjda. Vi blev inte besvikna igår heller. Maten var riktigt god och vällagad, vi drack ett mycket gott vin till och var väldigt nöjda alla 4. Servicen var också jättebra – ägarinnan är alltid väldigt trevligt. Sådana här restauranger är det kul att återvända till. Vi hade helt enkelt en väldigt trevligt kväll tillsammans  med mycket god mat. 3 5 4 2 1

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>