Fina Théoule

Förra veckan besökte vi ett av mina favoritställen här nere på Rivieran – Théoule-sur-Mer. Här har vi varit flera gånger med familjen och det är alltid lika mysigt. Stränderna där är lite lugnare än på många andra ställen här nere då det inte är lika många turister som har hittat hit. Vi åt en god långlunch under skuggan på trevliga Marco Polo Plage. Och där, liksom på alla andra ställen här nere så är det den här låten som spelas – hela tiden (samma i Sverige antar jag?). Nu är det fredag och inte långt kvar till helgen. Ha en riktigt härlig helg allihop!7  20 1IMG_20130628_10071125'18523

Bakom oss ser man Cannes22419

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>