Semester!

Åh vilken perfekt början på semestern jag fick igår! Efter en som vanligt väldigt stressig sista jobbdag innan semestern så var det underbar att komma hem till lägenheten. Jag fick ett glas vin av fästmannen medan han lade sista handen vid middagen.  Till förrätt blev det en underbar Caprese med buffelmozzarella och därefter serverade han en fantastiskt god ”Coeur de filet provencale” Mums! Vi avnjöt denna riktigt goda middag ute på vår balkong och det var en härlig kväll! DSC_0540 DSC_0539 DSC_05351DSC_0568DSC_0565

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>