La Suède

Idag åker vi upp till Sverige för att par veckors semester. Det ska bli helt underbart att komma hem och träffa familj och vänner. Det verkar även som att Sverige visar sig från sin allra bästa sida just nu, så det kommer att bli sol och värme även där. Härligt! Svenska sommaren är ju ändå speciell! Jag kommer att fortsätta att uppdatera även därifrån, både lite om vad jag har för mig där uppe men självklart fortsätter jag även med Riviera-tips. Hoppas att ni alla har en helt underbar sommar!5

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>