Fredagsmiddag

Då var det helg igen, mysigt! Idag fyller Thomas år vilket givetvis firas! Dagen började med frukost och paket och nu ska vi snart åka iväg till någon strand, funderar på Cap d’ail. Ikväll blir det middag ute här i Nice, på en restaurang som vi inte har besökt tidigare, så det ser vi fram emot. Igår var vi hemma och tog det lugnt, med god mat och gott italienskt rödvin. Till middag blev det oxfilé med getost och vinsås och till det en potatiskaka med spenat. Mums! 1   DSC_0739 Recept kommer

This entry was posted in Mat & dryck. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>