Cannes

Då var det måndag igen! Jag är ledsen för dåligt bloggande i helgen. Thomas har varit uppe i Sverige och själv har jag spenderat hela helgen hos mamma och pappa i Cannes – åkte direkt därifrån till jobbet i morse. De kom ner förra veckan och ska stanna i några veckor, underbart! Det blev en hel del ”bröllopsprat” och planering med mamma i helgen. Det är så kul att vi har kommit igång ordentligt med det där nu! I lördags blev det en heldag med lunch på en strand i Theoule. Mysigt! Bilder från helgen kommer! Hoppas att ni har haft en riktigt härlig helg!IMG_8042

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

2 Responses to Cannes

 1. Anette says:

  Lycka till med bröllpsplanerna! Är det i Frankrike som ni ska gifta er? Jag har tidigare tipsat om La Pinede i Cap D’ail för bröllopsfesten/middag, så mysigt och vackert! om en månad bär det av ner till Cap D’ail igen och då lär det ha blivit riktig höst härhemma på västkusten, men inte i Frankrike!!!

  • Josephine says:

   Hej!
   Tack så mycket :) ja planerna är i full gång nu, men nu är det mycket som är bestämt äntligen, som vigselplats och restaurang. Det känns jätteskönt! Tyvärr blev det inte La Pinede, men en annan restaurang här nere som vi älskar! Ja, bröllopet blir här nere :) Så härligt, då är det nu du ska åka ner? Det är helt underbart väder här nere nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>