Enchiladas

Igår blev jag helt plötsligt jättesugen på enchiladas! Så jag svängde ihop det efter jobbet – går väldigt snabbt och enkelt att göra.

4 portioner: 400 g kycklingfilé, tortillabröd, 2 dl riven ost, 2 st gul lök, 1 tsk sambal oelek, 2 dl crème fraiche + salt och peppar.

Strimla kycklingen och fräs i smör, tillsätt den hackade löken och därefter creme frichen + sambal oelek. Krydda. Låt koka ihop i någon minut. Lägg i tortillasbröd som snurras ihop i en form. Strö över riven ost. ”Gratinera” i ugnen i 10-15 minuter. Mums!

mat

Servera med en fräsch tomatsallad.

This entry was posted in Mat & dryck. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>