Fish and chips

När vi var i London gick vi på en väldigt trevlig restaurang; The Fish and Chip Shop, i Angel. Jag ska väl erkänna att fish and chips aldrig riktigt har varit min grej. Men jag fick höra att det här stället skulle vara riktigt bra och att de serverar fish and chips på ett ”lite finare sätt”. Det var en riktigt trevlig restaurang och maten var verkligen supergod! Jag var helt proppmätt efteråt och kan nu säga att jag faktiskt tycker att det är väldig gott med fish and chips!  

bild(17)bild(6)

Vi började med varsin förrätt, jag tog toast med krabba och avokado. Mums! 

bild(7)bild(15)

Min fisk.. och med alla klassiska tillbehör (fanns många olika tillbehör att välja mellan)

bild(13)bild(8)

This entry was posted in Mat & dryck, Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>