Carluccio’s

När vi var i London passade jag även på att svänga förbi mitt gamla jobb och visa det för Thomas. Restaurang Carluccio’s (den på Market Place vid Oxford Circus) som jag jobbade på i ett år, för 11 år sedan (hur är det ens möjligt att det är så längesen?!) Det ära alltid så nostalgiskt att komma tillbaka till ett ställe man har bott eller jobbat på.

bild(3)bild(23) bild(22) bild(20)

De har så otroligt mycket gott i sin deli! Jag köpte med mig en flaska av Carluccio’s gudomligt goda tryffelolja hem.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>