Stockholm

Helgen i Stockholm var som sagt helt underbar! Framför allt för att jag fick träffa min syster och självklart för att vi äntligen hittade min klänning! Trots att det var en väldigt kort trip dit hann vi med lite annat också. Det blev lite shopping och en god lunch på Tures (jag har längtat efter en toast skagen – mums!). Vi firade som sagt klänningen med champagne och på fredag hann jag med en liten aw på Nobis. På kvällen blev det middag på Sthlm Tapas – gott!bild (88) bild (90)  bild (89)

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>