Gioia Mia

Italiensk mat – hur gott är det inte? Jag älskar verkligen, som ni vet, fransk mat men det är något speciellt med italiensk mat. Det är så enkelt och rejält på något sätt och så underbart gott. Första kvällen i Rom besökte vi restaurang Gioia Mia som vi hade blivit tipsade om. Den var verkligen precis som en italiensk restaurang ”ska vara”, dvs precis som man tänker sig. Maten var supergod och personalen var jättetrevlig och glad. Vi fick frågan om vilket vin vi villa ha. Vi tittade oss omkring efter en vinlista. Men då kom följdfrågan: rött eller vitt? Efter några sekunder fick vi in vår karaff med rödvin. Ingen vinlista där inte – underbart på något sätt. Deras hemmagjorda pasta som vi åt till förrätt var helt fantasiskt. Och till huvudrätt tog vi kött. Allt var verkligen jättegott, personalen trevlig och det var en riktigt härlig stämning där inne. Det är verkligen en restaurang jag kan tipsa om!   

bild (96) bild (97)bild (95)bild (98)bild (94)

This entry was posted in Mat & dryck, Okategoriserade, Resor, Restaurangtips. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>