Sol!

Äntligen är det fina vädret tillbaka här nere, så nu är det som det ska vara. Man uppskattar verkligen solen och värmen extra mycket efter 4 dagar med ösregn.

20140121_095602 20140121_095550

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

4 Responses to Sol!

 1. Britt says:

  Hittade in här för ett tag sedan när jag letade efter svenskar som också flyttat till denna del av Frankrike. Tack för trevliga och upplysande inlägg, bilderna kompletterar väl.
  Har redan använt mig av många tips från dig.

 2. Jenny Carlsson says:

  Hej! Jag ska ner till Nice nu på lördag och velar lite fram o tillbaka med vad jag ska packa för kläder….är det som en svensk vår därnere redan?! Jättebussigt med lite råd….det är ju så tråkigt om man har antingen packat för varmt eller för kallt. Paraplyet får åka med iallafall!

  • Josephine says:

   Hej Jenny!
   Så kul att du kommer ner!
   Ja det är svårt att packa för den här tiden här nere för det kan växla så mycket. Jag har fortfarande vinterkappa (en tunn, men i alla fall) på morgonen när jag går till jobbet och på kvällen. Men om det är sol så är det riktigt skönt på dagen! Igår visade vår termometer på balkongen 17 grader i solen. Så på dagarna tycker jag att det räcker med en tunn jacka eller tjock tröja, även om man sitter ute och äter lunch. Men det är som sagt när solen är framme, annars blir det ju kyligare (ligger väl runt 12 grader). Ser ut som att det ska bli fint väder i helgen i alla fall! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>