Härliga söndag!

Vilken härlig dag det är  idag! Solen skiner och det är inte ett moln på himlen. Vi var ute på en långpromenad på förmiddagen och då visade termometern 16 grader! Detsamma visar vår termometer nu ute på balkongen (i skuggan!). Det är helt underbart! Det var helt enkelt dags för årets första lunch ute på balkongen! Vi slängde ihop en tonfisksallad som vi avnjöt här ute i solen (det blir ju extra gott när man äter det utomhus). Vi har svårt att slita oss härifrån. Jag har suttit här ute och pratat med mamma i telefonen i 30 minuter och kommer nog sitta kvar här ett tag till. Sen ska jag försöka ta mig ut på en löprunda.

solsol2

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>