Apelsiner

Jag älskar apelsinträd!! De finns många apelsinträd här nere och de är som färgklickar som lyser upp staden. Det som är helt underbart att de bär frukt året om, så även nu under vintern lyser de upp med sin glada färg!

a4 a1 a2 a3

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

2 Responses to Apelsiner

  1. Ninni says:

    Hej! Det skulle vara kul att höra mer om ditt jobb och se lite mer kanske från butiker och andra vardagsmiljöer i Nice. Ta inte illa upp men bloggen blir lite roligare om du minskar ner på foton på middagstrallrikar och mer tar med dina bloggläsare ut i vardagen. Ha en fin dag! Vi sitter inte på balkongen. Mer åt snöstormhållet här.

  2. Eva says:

    Jippi!!!! Själaglad är jag som denna dag funnit din blogg:)) Fullständigt ÄLSKAR Nice med omnejd och har hela tiden ett sug att komma ner. Speciellt såna här risiga, färglösa vinterdagar. Fantastiskt bra med alla mat och vintips du ger, tycker jag som älskar att se och höra om mat. Trots att jag är vegetarian och ju inte kan äta så mycket därnere eftersom man gärna använder animaler i allt…. Nu är jag på din allra första månad men tror att jag redan ikväll hinner läsa mig igenom alla dina inlägg. Ska bli såå kul!!! Hoppas du gör inlägg varje dag – kommer att längta efter att se bilder från mitt favvo ställe varendaste morgon;) Alla små bytips du gett (har ju bara hittills skummat….) är så himla bra. Helt enkelt har du enligt mig en GRYM blogg, snygg och ljuvlig att läsa. Tack! På återseende om några timmar. Kram Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>