Stress och semester!

God morgon! Jag är ledsen för dåligt uppdaterande de senaste dagarna. Det har varit fullt upp. Det är väldigt mycket på jobbet och förutom allt det vanliga har vi dessutom pågående uppdateringar av vissa av våra system, som gör att det blir ännu mer att göra just nu. Samtidigt försöker jag och Thomas även att organisera vår vår. Det är mycket bröllopsplanerande kvar; jag måste upp några turer till Stockholm för att prova och sen även hämta klänningen (jag är redan nervös över att få ha med den som handbagage) och sen är vi bjudna på bröllop i NY i början av maj också, vilket ska bli riktigt kul! Men vi måste bara se till att få ihop allt, och sen vara klara till vårt egna bröllop. Men det ska nog gå bra. Och det är ju bara jätteroliga saker det handlar om!

Det blev en lång arbetsdag igår för att försöka få undan så mycket som möjligt – för nu ska vi ha semester i en vecka. Vi ska alldeles strax ut till flygplatsen, sen bär det av till Livigno för skidåkning. Härligt! Prognosen visar på mycket  snö (yes!) men jag hoppas att solen tittar fram en del med! Ha en härlig helg allihop!

bild1

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>