Puder

Här kommer ett litet inlägg från Livigno. Vi har en underbar semester! Min familj åkte hit flera gånger och åkte skidor när jag var liten, så det är otroligt kul att komma hit igen. Jag känner igen mig en hel del, trots att det är runt 20 år (!) sedan sist.

Det har snöat till och från sen vi kom hit, vilket innebär helt underbar snö både i och utanför backarna. Det är riktigt grym pudersnö. Det finns stunder då det är mindre härligt – som när man ramlar utanför backen i riktigt djup snö. Det är ju ett helt träningspass bara att komma på fötterna igen och lyckas hitta skidorna. Jag föredrar dock sol när jag åker skidor. Den har tittat fram en del lite då och då. Och imorgon väntas sol hela dagen och inte ett moln på himlen. Det, i kombination med all snö som ska komma i natt känns helt oslagbart. Så nu laddar vi för en riktigt härlig skiddag imorgon!

Mycket snö i byn…

bild-4

Det är inte alls kallt ute, snarare blir man galet varm av åkningen nu när det är så mycket snö. Och man kan alltid värma sig med en Bombardino! Mums!!

bild-5

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One Response to Puder

  1. Johanna says:

    Mums, Bombardino lät väldigt smaskigt!
    Passa på att njut av semestern, och ha det så himla härligt! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>