Gårdagen

Idag har det regnat hela dagen. Usch! Men det ser ut att  bli fint resten av veckan, tack och lov. Igår var det riktigt fint väder. Det var skönt att komma hem från Livigno på kvällen på lördagen och ha hela söndagen här hemma. Vi städade lägenheten och tvättade en massa (blir så mycket att tvätta efter en skidresa, med alla skidkläder etc) och fixade lite allmänt.

Efter en lunch hemma gick vi ut på en långpromenad i solen. Vi avslutade med att köpa varsin glass och satte oss på strandpromenaden. Mysigt! Det kändes helt enkelt riktigt bra att komma hem från semestern. Normalt brukar det kännas ganska segt att komma hem, efter en härlig vecka i alperna. Men att komma hem till ett soligt Nice känns inte alls fel!

bild (108) bild (110) bild (111)bild (103)

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>