Fantastisk helg!

Vilken fantastisk helg vi har haft! Helt underbart! Det har varit riktigt kanonväder! I lördags blev det en långpromenad här i Nice och lunch i solen. På eftermiddaden satt vi och solade på balkongen och termometern visade på 18 grader i skuggan! Och igår åkte vi upp till Auron och hade en fantastiskt skiddag! Det var otippat lite folk där, så vi hade många backar för oss själva. Vilken lyx! Och det var inte ett moln på himlen! (Jag lyckades givetvis bränna mig i ansiktet, misslyckat).

21

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>