Fredag!

Då var det fredag igen, så fort det går! Det ska bli riktigt skönt med helg den här veckan tycker jag! Det har varit otroligt stressigt och mycket att göra på jobbet. Ikväll ska vi åka till mamma och pappa i Cannes och äta middag med dem och imorgon tänkte vi ta en riktig långpromenad med lunch. Det ska bli riktigt skönt och mysigt att hänga i Cannes i helgen. Nästa helg kommer det nog bli lite skidåkning igen. Här kommer lite bilder från i söndags när vi var i Auron…blå himmel och vita berg. Som det ska vara!

42 43 44

Vi hade ofta backarna helt för oss själva!

45 46 47 48

Trevlig helg på er allihop!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>