Dessange

Igår efter jobbet blev det ett besök på Dessange för mig och skidbrännan, för att fräscha upp håret lite nu när det är vår och allt. Riktigt skönt som vanligt! Jag gillar verkligen Dessange, jag tycker att de är otroligt duktiga och proffsiga. Igår blev det en hel del bröllopsprat och diskussioner om hur jag ska ha håret då. Just till bröllopet kommer jag dock att få allt fixat hos deras kollegor på Dessange i Cannes istället, då det är där vi kommer att hålla till under bröllopshelgen.bild6

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>