Dåligt bloggande..

Jag är verkligen ledsen för det extremt dåliga bloggandet! Jag ser att det är en vecka sedan förra inlägget! Inte ok! Jag hade en lite sämre vecka förra veckan och var allmänt stressad och missade helt enkelt helt att blogga tyvärr. Förutom att jag lyckades dra på mig en jobbig förkylning så har det varit väldigt mycket på jobbet på sistone och jag känner att jag tyvärr har lyckats hamna efter med allt. Dessutom var det väldigt mycket även utanför jobbet. Jag får hjälp med att deklarera i Frankrike (tack och lov) av Deloitte och i fredags var sista dagen att skicka in alla dokument som de behövde, samt svara på otroligt många frågor. Pust! Skönt att slippa deklarera själv i alla fall, det vet jag inte hur det skulle ha gått. I lördags ösregnade det här nere och vi hade en riktigt lugn dag hemma i lägenheten, vilket var underbart skönt. Jag tog mig i alla fall ut på en joggingtur, då jag äntligen kände mig bättre från förkylngingen – och då lyckas jag döda min Iphone i regnet… suck.
Igår var det sol igen, härligt! Då tog vi en riktigt långpromenad!

Jag hoppas att den här veckan blir lite bättre :)
Nu är det fokus på jobb, träning och bröllopsplanering!

4

Efter en lördag med ösregn såg havet sedan ut så här under söndagen, när vi tog vår promenad.. det blir verkligen en skarp kant där sötvattnet och saltvattnet möts…

8 9

Vår!

6 5

Vi avslutade promenaden med en liten glasspaus – mums! Jag tog noisette-smak!

1

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

3 Responses to Dåligt bloggande..

 1. Fellini says:

  Behövs inga ursäkter med det schemat!
  Tips är att inhandla ett genomskinligt vattentätt fodral till iPhonen, det är super i skidbackarna också.

  • Josephine says:

   Tack :) ja jag har verkligen lärt mig av mitt misstag nu – hoppas jag. Man blir ju lite trött på sig själb. Jag har faktiskt fått igång den lite halvt nu – men utan ljud :)

 2. Kusin Freddan says:

  Tjaba tjena hallå!
  Valbo calling
  Låter som att ni har en ganska dräglig tillvarod där nere. Kul!
  Här uppe är det kallt som f…, men det börjar bli hopp om livet i takt med att värmen så sakteliga återvänder. Vi sliter på med planeringar, rättningar å allt annat spännande man ska hinna med i veckorna. Allt bra med alla dock så vi har ingen anledning att klaga…
  Tack som tusan för inbjudan till bröllopet, men som vi tidigare aviserat så måste vi tyvärr tacka nej. Hanna tar ju studenten veckan efter ert bröllop å tiden räcker helt enkelt inte till för oss. Vi håller tummarna för att ni får en fantastisk dag och att allt blir som ni vill och tänker er.
  Therese å tjejerna hälsar så mycket.

  /Kusin Freddan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>