Juan les Pins

Helgen spenderades i Juan les Pins, tillsammans med Carro som var nere över helgen. Det blev en riktigt lugn helg. I lördags var det fantastiskt väder. Vi låg och solade på hennes terrass och drack lite rosé. Lunchen intog vi nere på en strandrestaurang. Vi satt ute i bikini fram till klockan närmade sig 7 – så underbart när man kan göra det!

21

22 20

Igår var det tyvärr sämre väder – men fortfarande varmt. Dock blev det riktigt fint väder senare på eftermiddagen/kvällen. Vi tog en promenad bort till Antibes på förmiddagen. Sen tog vi det bara lugnt. Skönt att bara ha en lugn helg utan några planer alls – man känner att man verkligen behöver det, nu när det är väldigt mycket på jobbet osv.

15 1619 18 17

Marknaden i Antibes

13

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One Response to Juan les Pins

  1. Lena i Wales says:

    Juan-les-Pins! Minnen från i somras! Promenerade till Antibes och var på marknaden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>