Tillbaka – en liten stund i alla fall

Vilken härlig påskhelg vi hade! Vädret i Sverige var ju helt fantastiskt! Det var så mysigt att vara hemma och umgås med familjen och träffa vänner. Dessutom blev jag i söndags TOTALT överraskad av min syster, tillika tärna, som hade ordnat en helt fantastisk möhippa! Stort tack igen till alla ni som var med och gjorde söndagen till en underbar dag! Och ett extra stort tack till världens bästa syster!! Jag har verkligen gått runt i en liten lyckobubbla sedan dagen! Jag insåg även, i och med möhippan, att bröllopet verkligen inte är långt borta nu. Det känns fortfarande lite overkligt allting och det är fortfarande otroligt mycket som ska fixas! Men vi längtar samtidigt jättemycket till dagen!

I måndags var jag tillbaka nere i Nice igen och veckan har gått rekordfort! Det har varit otroligt mycket på jobbet, så det är inte mycket annat som har hänt. Nästa vecka är jag dessutom ledig, så det blev även ett försök till att jobba undan, inför det. På måndag åker nämligen jag och Thomas till NY, där vi har vänner som gifter sig. Det ska bli helt fantastiskt!!

Här nere på Rivieran är det verkligen sommar nu. Otroligt fint väder och varmt! Stränderna är i ordning gjorda och fulla med folk varje dag och nu har badvakternas torn även byggts upp – ett tecken på att sommarsäsongen startar! Idag tog vi en långpromenad till Villefranche (det var nästan lite väl varmt) på 1h 45 min, för att där sedan belöna oss med en riktigt god lunch på Carpaccio.

9

854 3 2 1

Ha en riktigt härlig helg allihopa och njut av solen! För jag har förstått att det är helt underbart väder även där hemma.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One Response to Tillbaka – en liten stund i alla fall

  1. Annika says:

    Villefranche, älskade Villefranche! Snart ses vi igen, närmare bestämt om 74 dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>