The Strand

Min mobil har strulat sedan jag kom tillbaka från New York, så jag har inte kommit åt mina bilder. Typiskt. Men nu funkar det igen. Vi bodde på hotell Strand i New York och det kan jag verkligen rekommendera. Perfekt läge, riktigt bra service och härlig utsikt från rummet samt hotellets takterrass.

När vi hade checkat in kom någon direkt upp på rummet och välkomnade oss med varsin Kir Royal.. sedan dröjde det någon halvtimme så kom de även och lämnade ett fat med Macarons. Mums! Lite senare (och det började kanske bli lite överdrivet vid det här laget, men ändå trevligt i och för sig) så kom de och lämnade lite choklad.

91110

Hotellets takbar..

1312

Med den här utsikten!

14

This entry was posted in Resor. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>