Radisson Blu

Kvällen innan bröllopet hade vi ordnat med fördrinkar uppe på terrassen på Radisson Blu i Cannes, innan vi sedan gick vidare ut på middag. Det var verkligen en helt underbar kväll med perfekt väder. Och det var väldigt roligt sätta igång med bröllopsfirandet redan kvällen innan, så att man får chansen att umgås med alla gäster lite längre tid och inte bara på själva bröllopet. Vi är verkligen så nöjda med hela bröllopshelgen, den kunde inte ha blivit bättre! Bilder från kvällen kommer, så fort vi har fått fotografens bilder, men här kommer en liten bild.

bild

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>