Fredag!

Så härligt med fredag! Man har varit lite seg den här veckan känner jag. Det har kanske inte hjälpt att det har varit otroligt varmt här nere hela veckan, även på nätterna. Och AC:n på jobbet passade då även givetvis på att sluta fungera. Pust!  Man har dessutom fortfarande befunnit sig i bröllopsbubblan, så det var lite svårt att komma tillbaka till vardagen igen, tycker jag. Men nu är en arbetsvecka gjord och det alldeles strax dags för en lugn helg. Härligt!

20140601_105425

Ha en helt underbar helg kära läsare!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>