Roma

Innan vi åkte ner till vackra Amalfikusten så startade vi vår resa i Rom. Denna fantastiska, vackra, romantiska och historiska stad. Vi hade inga avancerade planer när vi var i Rom (vi var bara där en dag och kväll) utan vi strosade runt, drack cappuccino på mysiga uteserveringar, åt god mat, antipasti och gelato. Det var ett perfekt sätt att starta bröllopsresan på, att bara ta det lugnt och diskutera detaljer från bröllopshelgen och försöka smälta det hela lite..

26

24 6 8 10 1118 20 21 2217

This entry was posted in Resor. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>