Dalarna

Då var man tillbaka nere på Rivieran igen och tillbaka i vardagen. En arbetsdag är avklarad den här veckan. Jag är ledsen att det har varit tyst i bloggen igen. Vi har haft en långhelg uppe i Sverige. Jag hade tänkt uppdatera bloggen därifrån, men det fanns inget internet alls där vi var. Vi var uppe på bröllop! Ett underbart bröllop mellan våra 2 vänner. Bröllopet var uppe i Dalarna – så mysigt! Men HERREGUD så kallt det var! Jag tror det var runt 4-5 grader senare på kvällen. Det måste väl nästan vara något slags rekord?! Men bröllopet var otroligt vackert med helt fantastiskt musik! Det kändes nästan lite konstigt att gå på bröllop nu, strax efter vårt eget.. man tänkte tillbaka på detaljer från egna bröllopet under hela dagen. Men skönt att ”bara” vara gäst.. jag var inte riktigt lika nervös på det här bröllopet :)

43

Svenska flaggan!

51

Jag och min man :)

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>