Kvällen innan..

Idag är det 4 veckor sedan vi gifte oss! Å ena sidan känns det som att det var igår och å andra sidan känns det som att vi har varit gifta betydligt längre än så! Något som gör att det känns som att det var precis igår vi gifte oss är att vi i veckan fick bilderna från vår fotograf! Åh så spännande det var när paketet kom på posten! Att gå igenom alla bilder (flera gånger!) tillsammans och se alla små detaljer från dagen och hur glada alla ser ut. Åh så glad man blir! Vi är verkligen så otroligt nöjda med dagen, den kunde inte ha blivit bättre!

Kvällen innan bröllopet hade vi en gemensam middag på en restaurang i Cannes. Och innan middagen hade vi ordnat med fördrinkar uppe på terrassen på Radisson Blu. Det var verkligen fantastiskt trevligt! Jag älskar den terrassen och utsikten man har där uppe, både mot Cannes och bort mot Théolue. Radisson organiserade det hela riktigt bra, vi hade den större delen av terrassen helt för oss själva, med en egen bar. Perfekt! Det var verkligen kul att hitta på något tillsammans redan dagen innan bröllopet, så att alla fick chansen att umgås lite mer, vi hann prata med alla gäster redan då och folk som inte hade träffats innan fick chansen att lära känna varandra lite.

151168161173174 175182183 185

193194197201202196

This entry was posted in Bröllop. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>