l’huile d’olive

Något jag skulle vilja tipsa om är den goda olivoljan från Nicolas Alziari (som har funnits sedan 1868!). De har en butik i Gamla Stan, som har funnits sedan 1936 och ligger på 14 rue Saint Francois de Paule. Den är absolut värd ett besök om man är i närheten tycker jag. Jag tycker att deras olivoljor är riktigt goda och köper dem ofta. De är även perfekta presenter! Olivoljan finns i olika färger; den gula som är den ”svagaste” av alternativen, den blå som är lite kraftigare och den röda som är kraftigast av dem. Den röda är min personliga favorit och den är perfekt att ringla över en god sallad eller för att doppa en bit gott bröd i. Mums! Jag var där igår och fyllde på förrådet igen.

35323134

This entry was posted in Favoriter, Mat & dryck, Småtips. Bookmark the permalink.

5 Responses to l’huile d’olive

 1. Kerstin Persson says:

  Håller med – absolut en av mina favoriter!

 2. M says:

  Åh, vilken fin påse också. Måste jag besöka om några veckor när det blir Riviera-premiär :) Man blir så inspirerad av dina inlägg och bilder.

  • Josephine says:

   Hej!
   Så roligt att du gillar bloggen! Jag ska ta tag i den nu och börja uppdatera mer!
   Ja det tycker jag absolut kan vara värt ett besök! Så härligt att du ska åka ner snart!

 3. Tack för att du lägger ut så fina bilder på din blogg! Det är så inspirerande varje gång.
  Rivieran är min absoluta favoritplats därför är det extra roligt att följa din blogg. Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>