Varberg

Åh så underbart det är att vara hemma på svenska Västkusten och att ha semester. Och vilket väder det är! Helt fantastiskt! Vi tar det mest lugnt här hemma, inga avancerade planer. Vi är mycket på stranden, grillar på kvällarna och tar härliga kvällspromenader när det är lite svalare ute. Det är kul här hemma i Varberg på sommaren, för det är mycket som händer hela tiden. I fredags var det konsert nere vid fästningen, Weeping Willows och Lars Winnerbäck. Det var väldigt mycket folk som hade tagit sig ner till vattnet, för att lyssna, även utanför konsertområdet. Underbara sommarkvällar!

1067

12 13 14

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>