Stranden

Jag har varit på stranden nästan varje dag här uppe. Även om vi bor som vi gör där nere på Rivieran så är det ju något speciellt med den svenska sommaren och stränderna här hemma. Och det har ju varit så varmt om dagarna! Så det har varit riktigt skönt att vara på stranden och bada, för att svalka sig lite. Jag älskar att det är en sådan skillnad på stränderna här uppe och stränderna nere på Rivieran. Båda har verkligen sin charm och jag älskar det!

4 31

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>