Semester

Vilken härlig semester vi har haft hemma i Varberg! Och vilket väder det har varit! Det kunde ju inte ha blivit bättre! Vi har verkligen haft det helt fantastiskt! Men nu är man tillbaka i jobb och vardag igen. Fast det är i och för sig inte helt fel att vara nere i Nice igen heller och att ha en lång sommar framför sig här.

Vi hade inga direkta planer hemma i Varberg utan vi har haft det lugnt och skönt och bara njutit av semestern och av att vara hemma i Sverige. Vi har varit på stranden nästan varje dag, grillat på kvällarna, ätit glass, tagit promenader och umgåtts med våra familjer och träffat vänner. Som här, en mysig kvällsfika på Fästningsterrassen, med kära vänner. Älskar utsikten!

111 7 812 13

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>