Helgen

Nu är jag tillbaka igen. Tillbaka i vardagen. Kändes väldigt lyxigt med en långhelg och det känns som att jag har varit ledig ännu längre än så. Födelsedagen var helt perfekt! Jag blev ordentligt uppvaktad och dagen avslutades på restaurang JAN, med otroligt god mat (mer om det kommer). I fredags åkte vi till Italien och Genova, för att tillbringa en natt där. Mer från detta kommer inom kort. Vi bodde på Hotel Bristol Palace som låg helt perfekt och var jättefint. Och jag älskar trappan på hotellet!

112

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>