Safari

För några dagar sen var vi och åt på restaurang Safari på Cours Saleya. Många av restaurangerna där kan kännas som turistfällor och det är ju ett väldigt ”turistigt” område. Vi är sällan där och äter, men samtidigt tycker jag att det är kul att gå dit ibland, just för stämningen. Det är så mycket liv och alltid mycket folk på restaurangerna. Det är kul att sitta på en restaurang och titta på alla människor som passerar.  Safari tycker jag dessutom är en av de bättre restaurangerna vid Cours Saleya, så den kan jag tipsa om! Jag tog själv inte den här rätten, men visst såg pastan god ut som Johanna och Camilla tog? Med scampi och snäckor. Mums!

Innan vi gick till Cours Saleya, blev det ett litet besök på Plaza – alltid trevligt!

150

Mums!

151 153

This entry was posted in Lunchtips, Mat & dryck, Restaurangtips. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>