Fredag

Då var det fredag igen och som vanligt har veckan gått otroligt fort.. det känns som att jobbveckan består av 2 eller 3 dagar.. måndag, onsdag och sedan fredag. Galet! Det ska bli riktigt härligt med helg! Vi har inga direkta planer utan ska nog slappa en del och sedan kanske det blir någon utflykt någonstans. Kanske en promenad runt Cap Ferrat. Eller åka till någon strand någonstans. Det är fortfarande sommarväder här. Underbart! Ha en riktigt härlig helg!

235 236 237

Bilder från Théoule förra gången vi var där.. kanske blir det ett besök i helgen igen..

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>