Dagens lunch

Idag blev det lunch på det här underbara stället. Vädret var inte helt klockrent idag men lagom till lunch sprack det upp och det var riktigt skönt att sitta där ute på takterrassen i solen med god mat och den fantastiska utsikten. Uppe från terrassen ser men rakt ut mot Medelhavet och även över Gamla Stan. Här kan man äta en ”dagens meny”, innehållande huvudrätt, dessert och kaffe förr 22 euro. IMG_1901IMG_1895IMG_1902IMG_1898IMG_1906IMG_1912

This entry was posted in Lunchtips, Mat & dryck. Bookmark the permalink.

3 Responses to Dagens lunch

 1. Mie says:

  Åh, vad det ser trevligt ut. När man kommer till sommaren; rekommenderas det även på kvällstid? och i så fall tror du man behöver boka?

  • Josephine says:

   Hej Mie!
   Ja det var riktigt trevligt! God mat och fantastisk utsikt. Jag har tyvärr inte själv varit där på kvällen än, men det är säkert jättebra då med. Och jag kan tänka mig att det är riktigt härligt att sitta där uppe en varm sommarkväll och titta ut över havet och solnedgången :)
   Och det är alltid en bra idé att boka när man är här under högsäsongen.
   Josephine

 2. Rebecca says:

  Jag var där o åt på kvällen i början av juni förra året,vi bokade inte-men hade nog tur;) Jättemysigt ställe!! Dock lite bättre pris under lunchen,så det satsar jag på nu i maj när jag ska dit:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>