Långfredag

Idag är det långfredag vilket innebär långfrukost. Idag lyxar vi till det med varsin Croissant från bageriet och riktigt goda hallon till yoghurten. Nu ska vi alldeles strax bege oss till Cannes för påskfirande med min familj. Mamma och pappa har varit nere redan i drygt en vecka och igår kom även min lillebror och lillasyster ner. Har verkligen längtar efter dem och ser fram emot en underbar påskhelg här nere, med familjen. Glad Påsk allihop!frukost

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>